22 de novembre de 2019 22/11/19

María Tormo reivindica la unió que garantisca qualitat de vida a Almassora

María Tormo reivindica la unió que garantisca qualitat de vida a Almassora - (foto 1)

  “Les divisions generen pobresa i sembren la discòrdia. Crec que en el treball en equip, en l'esforç i en l'escolta. I amb aquests valors i la il·lusió de poder millorar el nostre poble, hem d'aconseguir que Almassora ixca de la paràlisi. Atraure capitals, generar ocupació i prestar servei donant la cara davant els nostres veïns, als quals hem de garantir qualitat de vida i prestacions”.

  Durant prop de quatre anys, “la fractura del consistori ha provocat enfrontaments a nivell local. Les tensions dels despatxos han arribat al carrer i la perplexitat de veïns que han rebut respostes contradictòries segons qui els haja atès, PSPV o Compromís, han de donar pas a un projecte sòlid, unit i capacitat”.

  Per a María Tormo, “el nostre poble té un potencial increïble que no pot perdre's perquè dos partits no es posen d'acord o, senzillament, no tinguin ganes de treballar”. “Si estem en política no és per a estar tancats en els despatxos. És per a recórrer Almassora, cada cantonada, cada grup de veïns, i prestar un servei personalitzat, que prioritze les necessitats dels ciutadans sense descurar la lluita per desenvolupar el potencial econòmic de la nostra localitat”.

  Els polígons que durant aquests quatre anys han estat abandonats perquè ni PSPV ni Compromís han estat capaços de lluitar per subvencions milionàries que sí han arribat a altres localitats com Vila-real o Borriana, “són un objectiu prioritari”. “Tenim una localització estratègica única totalment desaprofitada. I precisament nostre deure com a gestors públics és posar en valor aquest patrimoni que s'ha de traduir en riquesa i ocupació per als nostres veïns. Molts d'ells en atur i buscant una alternativa que el PSOE, en lloc de convertir en oferta ha convertit en atur”. “Des del treball a peu de carrer fins al lideratge empresarial, Almassora ha de convertir aquesta riquesa en la qualitat de vida dels nostres veïns”.

  ocultar
  María Tormo reivindica la unió que garantisca qualitat de vida a Almassora
  Pujar