elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

María Tormo reivindica el talent dels emprenedors per a activar Almassora

María Tormo reivindica el talent dels emprenedors per a activar Almassora

  “El talent dels nostres veïns i les seves capacitats són potencials de riquesa que hem de posar en valor i donar suport des de les institucions públiques”. Així ho ha considerat la candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, María Tormo, qui ha assistit avui a la presentació d’obres a càrrec d’autors locals.

  Carlos Soler, Vicente Martínez, Eduardo Casanova o Vicente Blas Casino Serra han estat alguns dels escriptors que han signat llibres aquest matí en la localitat. “El talent dels qui tenen la virtut de la paraula i l'escriptura és una capacitat com d'altres que tenen els nostres veïns i que hem de reivindicar perquè són sinònim de dinamització, activitat i desenvolupament”.

  De fet, la candidata del PP a l'alcaldia ha advocat per incentivar “la creativitat i l'emprenedoria” perquè si “desenvolupem aquestes capacitats dels nostres veïns estarem invertint al nostre poble”.

  Per a María Tormo, “Almassora necessita dinamisme, desenvolupament i prosperitat. Sortir de l'estancament per a garantir les oportunitats que mereixen els nostres veïns. Que qui desitja posar en marxa una activitat rebi el suport públic per a facilitar l'obertura d'un negoci. Perquè aquest comerç generarà servei als nostres ciutadans i aquesta riquesa revertirà a Almassora”.

  El projecte que defensa María Tormo per a Almassora persegueix “revolucionar l'activitat econòmica, social i fiscal, amb inversions directes a les famílies, perquè sempre que hem donat els diners als nostres veïns, s'ha aconseguit riquesa. Només rebaixant impostos greixem l'economia, i només apostant per la sanitat i l'educació, donem qualitat de vida als nostres ciutadans”.

  Pujar