elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
TIROTEO CASTELLÓ ALMASSORA

Novetats sobre el tiroteig del Barranquet entre Castelló i Almassora

Novetats sobre el tiroteig del Barranquet entre Castelló i Almassora

  Novetats en el tiroteig que va atemorir el barri del Barranquet de Castelló, i en el límit amb Almassora, este dimarts al matí.

  La Policia Nacional ja ha detingut a dos persones per este tiroteig aparentment entre dos branques d'una mateixa família, uns establits a Castelló i els altres a Almassora.

  La Policia Nacional ha intervingut en el dia d'ahir, en el Grup Perpetu Socors de Castelló, des d'on alertaven al 091 sobre un tiroteig en via pública. Amb les primeres investigacions, en la vesprada d'ahir van ser detingudes dos persones, de 30 i 46 anys d'edat, com a presumptes autores dels delictes d'amenaces i tinença il·lícita d'armes. Així mateix, van confiscar dos de les armes que van participar en els trets i nombroses bales, 37 grams de cocaïna, 22 grams d'hachis i 7 grams d'heroïna.

  Sobre les 11.30 del matí, es rebia una anomenada al 091 alertant de trets en una dels carrers de la zona coneguda com el Barranquet. A l'arribada dels agents, es va establir un cordó policial, ja que es trobaven nombrosos casquets repartits als carrers i impactes de bala en almenys dos habitatges, desplaçant-se al lloc els agents de Policia Judicial i Policia Científica, per a iniciar els esbrinaments i recollida d'indicis.

  Les primeres dades apuntaven a diferències entre dos branques d'una mateixa família, uns establits a Castelló, on es van produir els trets i els altres residents a Almassora.

  A la vesprada, es van materialitzar dos detencions, es van realitzar gestions per a identificar als altres participants i es van recuperar dos armes de foc que van participar en el tiroteig i nombrosa munició sense detonar; així com 37 grams de cocaïna, 22 grams d'hachis i 7 grams d'heroïna.

  Els detinguts compten amb un ampli historial policial per delictes relacionats amb el tràfic de drogues i han sigut posats a la disposició de l'Autoritat Judicial. La investigació policial continua oberta, no es descarten noves detencions.

  Pujar