22 de setembre de 2020 22/9/20

María Tormo protegirà els valors de l’esport amb un nou pavelló

María Tormo protegirà els valors de l’esport amb un nou pavelló - (foto 1)

    “L'esport no solament és activitat física, són valors, educació, treball en equip… i a Almassora els nostres clubs mereixen una instal·lació adaptada a les seues necessitats”. Així ho ha considerat la candidata a l'alcaldia d'Almassora, María Tormo, qui ha reivindicat “l’esforç i la unió per a lluitar per una instal·lació que garantisca als nostres esportistes un pavelló adaptat a les seues necessitats”.

    Tal com ha assenyalat Tormo, “La Garrofera va obrir les seues portes en 1983, abans que molts de nosaltres nasquérem, i després de prop de 40 anys de servei a Almassora és evident que moltes millores que realitzàrem durant la nostra etapa de govern, és necessari treballar per a aconseguir el finançament que ens permeta construir un nou pavelló”.

    En el cas d'Almassora, “són molts els clubs que s'han vist obligats a adaptar els seus entrenaments i competicions a les condicions d'una infraestructura amb limitacions”. I “aquest esforç, i el de les famílies que han seguit implicades en l'educació esportiva dels seus fills mereix que siguem capaços de treballar units per un projecte que pose fi a aquestes manques”.

    Amb aquest objectiu, el Partit Popular reivindica des de 2016 implicació i convicció per a dissenyar l'obertura d'una instal·lació que “va a suposar una inversió de calat i que mereix que tots estiguem units per a aconseguir-la”. “La planificació és necessària per a definir una infraestructura que ha de tenir en compte les necessitats dels nostres esportistes”. Per aquest motiu, amb aquesta obstinació, “tot de la nostra part per a aconseguir dotar al nostre poble d'una instal·lació que per justícia mereixem”. “I si som capaços de remar tots per a agilitar l'engegada de la mateixa, estic convençuda que serem molt més àgils, diligents i els nostres clubs, esportistes i veïns ens ho agrairan. Perquè qui ha de guanyar és Almassora”, ha considerat la candidata.

    Pujar