21 d’octubre de 2019 21/10/19

María Tormo invertirà en els camins rurals per a protegir a l’agricultura

María Tormo invertirà en els camins rurals per a protegir a l’agricultura - (foto 1)

  “Els camins rurals d'Almassora són vies de vida per a centenars de famílies del nostre poble que viuen de la nostra agricultura”. Així ho ha reivindicat la candidata del PP en l'alcaldia, María Tormo, qui ha advocat per invertir en la citricultura “adequant les seues vies de comunicació i habilitant totes aquelles mesures que ajuden a posar en valor un tresor que no ha d'acabar per terra”.

  Per a la candidata del PP a l'alcaldia, “l'agricultura ha sigut la base econòmica del nostre municipi. El nostre passat i també el nostre present. Volem que siga el nostre futur i que siga un valor econòmic que cresca, pròsper i fort”. I per a aconseguir-ho, “des de les institucions hem de ser capaces de protegir un ben que és patrimoni de tots”.

  Per a açò, María Tormo proposa “caminar de la mà dels nostres agricultors i regantes, posar les seues necessitats en valor i defensar aquest patrimoni que ens fa únics i que és un tresor aconseguit amb l'esforç i la suor de generacions de veïns”.

  “Durant aquests anys hem defensat la necessitat de millorar les condicions dels camins rurals i hem considerat fonamental recolzar als nostres citricultores. Perquè la taronja no solament és un producte únic i singular, és economia, cultura, tradició, un valor a encastellar”. I “hem de recolzar-nos en el sentit comú dels nostres professionals, perquè són exemples de riquesa, d'ocupació i vida per a centenars de famílies de la nostra localitat”.

  Perquè la “agricultura és una oportunitat” per a “generar ocupació i prosperitat al nostre municipi”. Per aquest motiu, “anem a treballar braç a braç amb els professionals del sector, perquè són ells, els que han lluitat i s'esforcen dia a dia per a garantir el millor producte en les nostres taules, el fruit d'una collita que a Almassora han conreat els nostres avantpassats per a garantir una riquesa que ha de seguir sent símbol de creixement i desenvolupament”.

  ocultar
  María Tormo invertirà en els camins rurals per a protegir a l’agricultura
  Pujar