28 d’octubre de 2020 28/10/20

L'Escola de Pasqua d'Almassora activa els preus especials per a famílies nombroses i monoparentals

L'Escola de Pasqua d'Almassora activa els preus especials per a famílies nombroses i monoparentals - (foto 1)

  La regidora d'Educació d'Almassora, María José Tormo, ha presentat aquest matí una nova edició de l'Escola de Pasqua, que mantindrà congelada la taxa per a facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar a pares amb fills en edat escolar i incorporarà preus especials per a famílies nombroses i monoparentals, entre altres. El col·legi Santa Quitèria acollirà les activitats entre els dies 23 i 26 d'abril sota el lema 'El misteri del museu'.

  L'Ajuntament d'Almassora obrirà la preinscripció dilluns que ve 4. Les famílies interessades a matricular als seus fills tenen fins al 14 de març per a tramitar la preinscripció en l'oficina del SIAC o a través de la web municipal www.almassora.es. Igual que l'any passat, el cost de l'activitat és de 34,20 euros en horari de 7.30 a 14 hores, que comporta un suplement de 16 euros en cas de sol·licitar el servei de menjador, amb un horari més extens fins a les 16 hores.

  Tormo ha incidit que l'ordenança aprovada a la fi de l'any passat marca ja preus especials per a membres de famílies nombroses, monoparentals, d'acolliment o educadora. El cost en aquestos casos és de 27,36 euros per a la tarifa senzilla i un cost extra de 12,8 euros per a contractar servei de menjador. L'edil ha recordat la importància de respectar la data i hora d'inscripció per a evitar perdre el torn i la plaça en cas de llista d'espera.

  L'Ajuntament d'Almassora posarà a la disposició de la ciutadania 75 places per a menors de 2 a 12 anys que tindrà l'oportunitat de "passar una estona divertida durant les seues vacances de Pasqua sense necessitat que les famílies hagen de recórrer a ajudar externa per a compatibilitzar-lo amb les rutines de treball".

  A més, els escolars que participen en aquesta ocasió tindran l'oportunitat de fer una excursió amb monitors i companys el dia 25 a la desembocadura del Millars. El Consorci del Riu Millars col·labora en l'organització d'aquesta eixida pel paratge natural per a mostrar als més xicotets aquest entorn.

  Pujar