19 d’octubre de 2019 19/10/19

El PP lamenta que el PSPV no facilite terminis per a licitar el Regina i exigeix a Marzà que informe en Les Corts

El PP lamenta que el PSPV no facilite terminis per a licitar el Regina i exigeix a Marzà que informe en Les Corts - (foto 1)
  • Martínez (PP) reprova a l'alcaldessa la falta de concreció passats 15 mesos de bloqueig de les obres i Casanova (PP) presenta consulta al ple autonòmic

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora va retraure ahir a l'alcaldessa socialista la falta d'informació i nul·la concreció de terminis per a licitar les obres del col·legi Regina Violant. Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora, va aprofitar ahir el torn de precs i preguntes del ple ordinari d'abril per a obtenir "dades que donen llum al bloqueig en el qual es troba sumit aquest col·legi la construcció del qual va quedar paralitzada al gener de 2017".

A les portes de complir 15 mesos d'aquella data, "lamentem que des del PSPV d'Almassora se seguisquen donant llargues i no es facilite un calendari que garantisca que en qüestió de setmanes o mesos es va a licitar el projecte". Des del PP, Martínez va reclamar ahir agilitat en la licitació d'unes obres que "desitgem que es liciten com més prompte millor. És la nostra obligació com a polítics treballar per a desbloquejar aquesta situació. És una demanda de tota Almassora", va recalcar el portaveu del PP.

Les respostes vagues i esquives del PSPV han portat al PP d'Almassora a traslladar al diputat autonòmic Vicente Casanova una pregunta oral que demà es formularà al conseller d'Educació, Vicent Marzà. "Atès que no obtenim cap dada significativa i les famílies necessiten respostes precises i clares, hem sol·licitat al nostre company de files que formule aquesta iniciativa que demà es debatrà en ple".

Casanova reclama en les seues preguntes a la Conselleria d'Educació dades que garantisquen que s'està treballant en la pròxima licitació d'aquesta infraestructura. "Anem a exigir al conseller que en lloc de donar llargues com està fent el PSPV a Almassora, informe amb claredat de quins són els terminis que maneja. Han passat 15 mesos des del bloqueig d'aquestes obres i el centre, malgrat que es va rescindir el contracte amb l'adjudicatària, segueix paralitzat. Els més de 600 alumnes que alberguen aquest centre mereixen claredat d'els qui tenim responsabilitats polítiques. Esperem que no siga esquiu i siga clar en la seua exposició", ha manifestat Casanova.

ocultar
El PP lamenta que el PSPV no facilite terminis per a licitar el Regina i exigeix a Marzà que informe en Les Corts
Pujar