elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El IV Infinitri d’Almassora inaugura la temporada de mitjana distància en la Comunitat Valenciana

El IV Infinitri d’Almassora inaugura la temporada de mitjana distància en la Comunitat Valenciana
  • Saleta Castro, Emilio Aguayo, Cristina de la Torre i Javier Pérez van formar el quadre d’honor

Almassora va viure ahir la quarta edició de l’Infinitri Half & Olympic + Triatló, una prova que va comptar amb la presència de grans noms del triatló espanyol i molt bones actuacions dels esportistes locals. La platja de la Torre va ser el punt d'eixida de la competició que va suposar el debut de les distàncies ‘Olympic’ (1500 metres de natació, 43 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de carrera a peu) i ‘Half’ (1900 metres de la natació, 86 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de carrera a peu) en la Comunitat Valenciana.

A causa de la situació sanitària actual, l'organització de l'esdeveniment i l’Ajuntament d’Almassora van haver d'elaborar un pla conjunt amb estrictes mesures de prevenció, enfocades a evitar qualsevol contacte entre els esportistes i entre el públic. Per a això, la prova va començar amb l'eixida de quatre triatletes cada quatre segons en el segment de la natació, la part de ciclisme es va disputar en modalitat ‘no-drafting’ (sense rebuf) on els triatletes havien de mantindre 12 metres de separació i va acabar amb la carrera a peu amb carrils diferenciats per a evitar creus.

A més, la cita va començar a les 8.00 hores i els triatletes no es van poder llevar la màscara fins a segons abans d'iniciar la primera etapa de natació. El públic també va contemplar la prova amb màscara i la distància de seguretat necessària. D'altra banda, en finalitzar l'esdeveniment els participants comptaven amb una màscara facilitada per l'organització per a tornar a protegir-se, també van rebre un pack de menjar amb productes envasats individualment per a evitar qualsevol tipus de contacte extern.

Pujar