28 d’octubre de 2020 28/10/20

Galí confia que es materialitze l'interés de les empreses per les obres del Regina Violant

Galí confia que es materialitze l'interés de les empreses per les obres del Regina Violant - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Galí confia que es materialitze l'interés de les empreses per les obres del Regina Violant - (foto 2)

  L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, confia que l'interés que ha despertat entre les empreses constructores la licitació de les obres del col·legi Regina Violant es materialitze en la presentació d'ofertes per a culminar l'execució. Galí ha recordat que el termini per a presentar les pliques a través de la plataforma de contractació del sector públic va finalitzar ahir, per la qual cosa hui tindrà lloc l'obertura de documentació administrativa i divendres que ve, la de les ofertes tècniques, segons figura en la plataforma virtual.

  "A pesar que molts no confiaven que tirara avant aquesta nova adjudicació, entenem que sí que serà així perquè ni una ni dues, sinó moltes empreses, s'han desplaçat fins a les obres per a poder veure com està i poder presentar en condicions les seues ofertes econòmiques", ha indicat l'alcaldessa en el missatge de balanç de l'any. "Hui tanquem un nou capítol i el procediment queda en mans de la Conselleria d'Educació per a, tal com marquen els terminis, completar el procés i convertir en realitat les obres", segons Galí.

  "Desbloquejar la licitació de les obres ha sigut la nostra major preocupació en 2018 i culminar el procés administratiu per a reprendre els treballs la pròxima primavera serà la de 2019", ha incidit la primera edil, que s'ha mantingut en contacte amb la Conselleria d'Educació en les últimes hores per a assegurar-se que el procés se succeïa aquesta setmana segons l'estipulat. Així ha sigut, a pesar que des del gabinet autonòmic no ha transcendit el nombre d'empreses que opten al concurs públic d'adjudicació.

  Cal recordar que les obres del Regina Violant compten amb un pressupost de 5.762.672,84 euros a càrrec de la Generalitat Valenciana, "i confie plenament que en 2019 el col·legi serà, per fi, una realitat i l'alumnat estrenarà el Regina Violant que havia d'haver estrenat en 2006, quan va nàixer en barracons i sense un calendari per a convertir-lo en realitat", segons Galí.

  Edificant

  D'altra banda, l'alcaldessa ha recordat que l'Ajuntament d'Almassora continua avant amb el programa Edificant per a construir els col·legis Santa Quitèria i Ambaixador Beltrán, a més d'executar les reformes sol·licitades per la resta de centres públics de la localitat dins del termini habilitat per la Conselleria d'Educació.

  Pujar