22 de gener de 2021 22/1/21

Formació i oci educatiu defineixen la programació de Joventut per al segon trimestre de l'any

Formació i oci educatiu defineixen la programació de Joventut per al segon trimestre de l'any - (foto 1)

  La programació de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament d'Almassora per al segon trimestre de l'any s'estrena hui amb una àmplia oferta d'activitats educatives i formatives, orientades a millorar les perspectives professionals dels i les joves del municipi. Així mateix, la proposta del consistori inclou multitud d'iniciatives d'oci educatiu, com les que desenvolupa la Casa de Joventut de dilluns a divendres a l’Ateneu Jove.

  Col·laboren amb aquesta programació entitats com el grup Phoenix Teatre, el qual oferirà sengles tallers de manualitats els divendres 12 d'abril i 3 de maig i un altre de risoterapia el 14 de juny, mentre que Lluïsos Almassora ha programat una excursió amb bicicleta per al pròxim 1 de juny. Per a aqueix mateix dia, el Grup Scout Tramuntana ha organitzat l'activitat ‘Fi de Ronda Solar’.

  De cara a la programació d'oci de Pasqua, la Associació de Penyes i Colles d’Almassora (APCA) ja prepara un torneig de futbol sala per al cap de setmana del 19 al 21 d'abril. La Casa de Joventut oferirà un taller de cuina dimarts 23 i una excursió senderista pel riu dimecres 24. Per a dijous 25 i divendres 26, els joves organitzaran jocs de fuita (‘escape room’).

  A totes aquestes entitats locals que contribueixen a “enriquir l'oferta d'oci disponible en el municipi” els ha agraït la seua implicació l'edil de Joventut, Xavier Trenco, qui també ha recordat que el termini d'inscripció està obert per a les activitats formatives. En aquest sentit, la ciutadania pot informara sobre les disponibilitat de places en els grups de valencià per a la preparació del nivell ‘mitjà’ de la Junta Qualificadora, el del curs sobre manipulació d'aliments i el curs de monitors d'activitats de temps lliure. 

  Pel que fa als servei de transport nocturn, Joventut habilitarà el ‘bus de la marxa’ el dissabte 20 d'abril fins a Benicàssim. A més, des del 29 de juny fins al 31 d'agost, aquest transport operarà tots els dissabtes per a connectar la zona litoral del municipi i el nucli urbà amb el Grau de Castelló i Benicàssim.

  Pujar