13 de juliol de 2020 13/7/20

ZOO encapçala el cartell de la nit de la música valenciana a Almassora

ZOO encapçala el cartell de la nit de la música valenciana a Almassora - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  ZOO encapçala el cartell de la nit de la música valenciana a Almassora - (foto 2)

  El Recinte Fester d'Almassora tornarà a obrir les portes el 21 de juliol per a acollir la nit de la música valenciana, que la Regidoria de Normalització Lingüística programa cada any per a “impulsar la creació en la nostra llengua i donar visibilitat als grups de la terra”, com ha destacat l'edil de l'àrea, Diana Belliure.

  El cap de cartell d'enguany serà el grup gandienc ZOO, que tocarà a Almassora temes com ‘Omertà’, ‘Robot’, ‘La mestra’ i ‘El cap per avall’, aquest últim guanyador de premi Enderrock 2018 al millor videoclip. Hip-hop, rap, breakbeat i música electrònica conflueixen en les composicions d’aquesta formació que farà ballar el públic en el Recinte Fester.

  En la presentació d'aquesta cinquena edició dels concerts promoguts per Normalització Lingüística han participat també un dels components de El Chamuyo, José Dominguez. El músic almassorí ha assegurat que per a la banda “és un gust tocar a Almassora, el meu poble, on només hem actuat un parell de vegades i més encara fer-ho com a teloners d'un grup que està pegant tan fort com a ZOO”. Domínguez ha recordat que aquesta serà “una de les últimes oportunitats de veure'ns en directe fins al pròxim any” posat que en poques setmanes se centraran el composició dels temes del seu pròxim disc, en el qual repetiran les combinacions de ritmes llatins amb rock i ska que els caracteritzen. 

  “Hem apostat, un any més, per grups valencians amb gran capacitat d'atraure públic i confiem que la celebració d'aquestes concerts en ple estiu incremente l'afluència de visitants d'altres municipis”, ha destacat Belliure. La regidora ha agraït la col·laboració de la Generalitat Valenciana en l'impuls d'aquesta iniciativa cultura i de la Regidoria d'Igualtat, la qual farà arribar el missatge de la campanya ‘Fes tractes amb els bons tractes’ a tots els assistents.

  Així doncs, l'esdeveniment inclourà, a més de les dues actuacions, una sessió de música electrònica amb la qual la festa s'allargarà fins a la matinada. Així mateix, després de la resolució de l'adjudicació, el consistori assegura i regula el servei de barra per a aquest acte.

  Servei d'autobús gratuït

  La Regidoria de Platges habilitarà un servei d'autobús gratuït que connectarà el districte marítim amb el nucli urbà. El transport arreplegarà als viatgers en el centre de Carabineros i el complex comercial La Mediterrània i els deixarà al mateix Recinte Fester. Les eixides es realitzaran a les 22.30 i a les 23.00 hores i els trajectes de retorn seran a les 3.00, a les 3.30 i a les 4.30 hores.

  Pujar