28 de setembre de 2020 28/9/20

El PP demana publicar el programa de festes en la web municipal

El PP demana publicar el programa de festes en la web municipal - (foto 1)

    El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha reivindicat les festes de Santa Quitèria com a motor econòmic d'un municipi que avui arranca, amb la presentació de reina i dames, l'avantsala de les seues celebracions patronals. "Unes festes que hem de ser capaces de reivindicar, promocionar i publicitar, i la millor forma de fer-ho és facilitant als veïns i visitants el programa d'actes que encara no s'ha publicat en el portal municipal".

    Des del PP han volgut felicitar a María Portalés Montañana, regina 2018, "que avui viurà un dia únic i ple d'emocions al costat de la seua Cort d'Honor". Arantxa Escuder, Carla Fuster, Sandra García, María Gómez, Carmen Claverías i Maria Moya seran dames de les festes aquest 2018 assumint una responsabilitat que arranca aquesta nit.

    El Recinte Fester "tornarà a ser emblema de l'arrencada d'unes celebracions que són unió d'un poble, que reivindiquen les nostres arrels, cultura i tradició". Perquè, tal com han assenyalat fonts del Grup Municipal del PP en la localitat, "aquestes celebracions són la demostració d'uns senyals d'identitat que projecten el poble solidari i generós que som, i demostren la nostra capacitat d'esforç, compromís i treball per a generar oportunitats i futur".

    Pujar