15 de novembre de 2019 15/11/19

El PP demana incloure 100.000 euros en 2018 per a la pantalla verda d'El Serrallo

El PP demana incloure 100.000 euros en 2018 per a la pantalla verda d'El Serrallo - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora sol·licitarà a través d'una esmena al pressupost de 2018 la inclusió d'una partida de 100.000 euros per a iniciar la compra de sòl que ha de permetre l'execució de la pantalla verda del Serrallo. La quantia és la mateixa que el PP va reservar en el pressupost de 2015 i que PSPV i Compromís, gens més repartir-se els despatxos, van decidir suspendre.

  “Tornem a exigir-ho per tercer any consecutiu. Perquè en tres pressupostos han donat l'esquena a aquesta iniciativa que no obstant açò era prioritària i urgent quan ocupaven la bancada de l'oposició”. “És sorprenent que ara que són ells els que governen, els que tenen capacitat d'aplicar tots aquells mitjans econòmics i polítics que garantien quan eren oposició, no hagen fet absolutament gens”.

  Luis Martínez, regidor i portaveu del Partit Popular a Almassora, tornarà a incloure en l'esmena que el PP presentarà al pressupost de PSPV i Compromís aquesta reserva econòmica. “Ens hem reunit amb els veïns i és una de les mesures que reclamen que es complisca. De la mateixa manera que ho hem fet en anys anteriors, no ja solament a nivell local sinó també a nivell autonòmic, va a tornar a ser una de les reivindicacions que plantegem als dos partits que governen Almassora”.

  Cal recordar que en 2015, després de suspendre la línia econòmica de 100.000 euros que havia reservat el PP, es van limitar a reduir a una quarta part la inversió en 2016. “Han passat els anys i no solament han demostrat a nivell econòmic la seua falta d'interès i compromís amb el compliment de l'anunciat, és que a nivell polític no han mogut un dit. Ni amb les empreses, ni amb l'Ajuntament de Castelló i, per descomptat, ni amb el Consell a qui des d'Almassora es protegeix en lloc d'exigir-li inversió per a la nostra localitat”.

  ocultar
  El PP demana incloure 100.000 euros en 2018 per a la pantalla verda d'El Serrallo
  Pujar