elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP d´Almassora presenta una moció per a exigir al Consell que duplique les ajudes a autònoms i pimes

El PP d´Almassora presenta una moció per a exigir al Consell que duplique les ajudes a autònoms i pimes
  • La iniciativa del PP exigeix garantir fons per als professionals que no van poder accedir a la primera convocatòria i que a nivell local segueixen sense ajudes

El Partit Popular d'Almassora ha presentat hui una moció en Junta de Portaveus a fi d'exigir per a autònoms i pimes que el Consell doble les ajudes que va convocar fa dos mesos i que es va liquidar en qüestió d'hores. “Hui, la pràctica totalitat de professionals de la nostra localitat segueixen sense ajudes. No sols a nivell local no s'ha impulsat un pla d'ajudes directes, sinó que a nivell autonòmic la gran majoria d'ells no van poder accedir a la convocatòria de la Generalitat que s'ha demostrat que sens dubte va ser mínima per a atendre el devessall de peticions”.

Així ho ha considerat la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira, qui ha manifestat el seu desig de “continuar defensant al teixit productiu de la nostra localitat perquè no són només garants de servei a la ciutadania, són un motor econòmic per a la nostra població”.

En aquest sentit, la moció del PP reclama per als professionals una segona ordre d'ajudes dotada amb el pressupost suficient per a poder atendre les necessitats. “No podem abandonar als qui són una fortalesa de la nostra localitat i creiem que la Generalitat Valenciana ha de reservar la partida suficient i rebaixar els requisits per a garantir que tots els autònoms reben una ajuda”.

Sobretot, ha manifestat Rovira, perquè a nivell local “el PSPV no ha implementat cap acció d'impuls als comerços”. Des del març passat, “vam portar plantejant la necessitat d'actuar amb urgència, ja que durant més de dos mesos hi ha negocis que no han pujat la persiana i han hagut de fer front a pèrdues malgrat no percebre un sol euro en ingressos”. Per aquest motiu, “i mentre el PSPV activa algun tipus de mesura de les quals li hem proposat a nivell local, exigim al Consell que done la cobertura que mereixen tots els nostres autònoms”. “Si no rescatem als qui són el motor econòmic d'Almassora no sols fomentarem l'emergència social, sinó que també alimentarem la crisi econòmica que se cern com a conseqüència de la pandèmia”, ha considerat la regidora.

Pujar