elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP d'Almassora atendrà les queixes ciutadanes per la pujada històrica de la llum

El PP d'Almassora atendrà les queixes ciutadanes per la pujada històrica de la llum
  • La campanya contra el 'tasazo' elèctric impost pel PSOE arribarà a la localitat amb el desig de canalitzar el malestar ciutadà i informar d'alternatives viables

El Partit Popular d'Almassora recollirà el malestar ciutadà per la pujada històrica de la llum que ha imposat el PSOE amb una campanya que arribarà aquesta setmana al municipi amb l'objectiu d'informar d'alternatives a les polítiques lesives de l'esquerra.

Vicente Blay Casino Serra, portaveu adjunt del PP a Almassora, ha denunciat la política recaptatòria que exerceix el PSOE des del Govern d'Espanya, de la mà dels seus socis de Podemos, amb l'objectiu de “llastrar les economies famílies i la d'autònoms i empreses amb un 'tarifazo' insostenible per a particulars i negocis”.

La llum, tal com ha detallat Blay, “s'ha convertit en article de luxe per al PSOE. Xicotets negocis temen l'arribada de la factura i hi ha famílies a les quals l'esquerra espenta cap a la pobresa energètica pel risc de consumir un recurs que pot llastrar la seua economia a final de mes”.

Des del PP, assenyala el regidor, “defensem les alternatives que existeixen a aquesta asfíxia fiscal i que l'esquerra es nega a implantar”. “Podem usar els drets de CO₂ per a reduir la factura elèctrica, la qual cosa suposaria un estalvi de 2.000 milions d'euros al qual caldria sumar el traspàs als Pressupostos Generals d'Estat dels costos no energètics, amb un import de 3.400 milions d'euros”. També, explica Blay, “la supressió de l'impost sobre el valor de la producció elèctrica ens generaria 1.600 milions d'euros, i l'aplicació d'un IVA reduït al 10% de manera permanent generaria un estalvi de 2.000 milions d'euros”.

“Poden estalviar 9.000 milions d'euros per a injectar-los al contribuent, però no volen. Prefereixen continuar llastrant l'economia i portant al precipici a les famílies. I no ho permetrem. En el PP la població té un dic de contenció contra aquestes polítiques que només generen pobresa i neguen futur”, ha manifestat el regidor.

Pujar