21 de setembre de 2020 21/9/20

'Xou cooking' en la platja d'Almassora per a promocionar la hidratació a l'estiu

'Xou cooking' en la platja d'Almassora per a promocionar la hidratació a l'estiu - (foto 1)

  La Regidoria de Turisme i Platges ha programat dos tallers durant aquest mes de juliol per a conscienciar a la població de la importància de la hidratació en època estival. Cada sessió anirà acompanyada d'un 'xou cooking' en el qual especialistes en nutrició explicaran com preparar sucs i granissats a força de fruites i verdures.

  El primer dels tallers se celebrarà dijous que ve 6 de juliol (centre de Carabineros a les 19.30 hores) i està dirigit a públic familiar. Les begudes refrescants, preparades a força de fruites i amb un toc colorit i dolç, seran les protagonistes d'aquesta sessió, que estarà guiada per una nutricionista. El mateix equip professional serà responsable de la sessió del dijous 13 de juliol (parc de Pitillo a les 20.00 hores), dirigida a esportistes. En aquest taller, els participants descobriran què aliments i begudes han de consumir i quines evitar abans i després de l'activitat física a l'estiu.

  Per a l'edil de Turisme i Platges, Amaya Gómez, és fonamental que els veïns siguen conscients de la importància de la hidratació per a “evitar colps de calor i abandonar hàbits perjudicials, com el d'exposar-se al sol en les hores de major radiació”. En aquest sentit, el servei de socorrisme de la platja d'Almassora també oferirà sessions informatives durant l'estiu sobre els riscos de la calor, per a prevenir picades de meduses i per promoure altres cures vinculades a l'estiu.

  Consultori mèdic

  Des de dilluns passat 3 de juliol i fins al 15 de setembre estarà operatiu el consultori mèdic del districte marítim d'Almassora. Els professionals sanitaris atendran al públic en horari d'11.30 a 14.00 hores. Gómez ha visitat a l'equip que atén als residents en el districte marítim i ha reconegut que la seua presència és fonamental en un època de l'any en la qual la població es triplica. El personal sanitari col·laborarà per tercer estiu consecutiu en el simulacre de rescat que, al costat del servei de socorrisme, organitza cada any la Regidoria de Platges.

  Pujar