21 de novembre de 2019 21/11/19

“Compromís rebutja recolzar en Almassora la moció del PP aprovada en Les Corts”

“Compromís rebutja recolzar en Almassora la moció del PP aprovada en Les Corts” - (foto 1)

  La moció presentada pel PP en Les Corts i aprovada per la unanimitat dels partits polítics per a negociar el desbloquege de les obres de construcció del col·legi Regina Violant d'Almassora no ha comptat amb el recolzament de Compromís a Almassora en el si de la comissió informativa en la qual s'ha dictaminat la iniciativa.

  La proposta del PP en Les Corts, que el 23 de novembre obtenia el suport unànime de la càmera autonòmica, va ser posteriorment registrada en l'Ajuntament d'Almassora pel regidor i portaveu del PP a Almassora, Luis Martínez. L'objectiu: ratificar en el municipi el respatler que ja havia aconseguit la iniciativa en Els Corts.

  No obstant açò, en la comissió informativa celebrada aquesta setmana, Compromís ha rebutjat recolzar la mesura, la mateixa que, paradoxalment, aquesta mateixa formació política sí va recolzar en Les Corts fa escasses tres setmanes. La decisió resulta "insòlita" i constata que "els qui dirigeixen la cartera d'Educació opinen d'una manera en Les Corts i d'una altra manera en el consistori". Si el passat 23 de novembre el vot de Compromís va avalar la iniciativa presentada pel diputat autonòmic del PP, Vicente Casanova, "no s'entén que ara, a Almassora, aquesta mateixa iniciativa no siga dictaminada amb el vot favorable d'aquesta formació política".

  Des del PP demanen "seny" i "sentit comú" per a no donar l'esquena a una moció que textualment exigeix "reconduir, mitjançant l'oportuna negociació l'actual situació de bloqueig i paralització de les obres de construcció del col·legi Regina Violant, cercant un acord amb l'empresa adjudicatària perquè es reinicien immediatament les obres i no patisca més demores l'execució del projecte". En el cas "que aquestes negociacions no aconseguisquen el desbloqueig de les obres, licitar novament el projecte en el termini de 90 dies i agilitar l'adjudicació tot quant permeta el compliment de la Llei de Contractes". Finalment, s'acorda facilitar el calendari d'obres a l'AMPA del Regina Violant.

  ocultar
  “Compromís rebutja recolzar en Almassora la moció del PP aprovada en Les Corts”
  Pujar