22 de setembre de 2020 22/9/20

PP: ‘Compromís gasta 3.370 euros per a contractar a un coach en Serveis Socials’

PP: ‘Compromís gasta 3.370 euros per a contractar a un coach en Serveis Socials’ - (foto 1)

    Compromís ha decidit gastar 3.370 euros dels veïns d'Almassora per a contractar a un coach que gestione el departament per la incapacitat de la regidora del ram de resoldre les necessitats internes. Des del PP han qüestionat que el municipi haja de fer-se càrrec d'un desemborsament de milers d'euros “quan hi ha una regidora, la màxima responsable de la cartera, la que hauria de tenir la responsabilitat d'aportar solucions i no eludir problemes”.

    Precisament, tal com detallen des del PP d'Almassora, la decisió de Diana Belliure, regidora de Compromís delegada de Serveis Socials, de fer un pas arrere en la resolució de les necessitats de la cartera, “ens va a costar a tots els veïns d'Almassora més de 3.000 euros”.

    Cal assenyalar que el Grup Municipal del Partit Popular a Almassora va preguntar en el passat ple ordinari pel malgaste d'aquests fons municipals. “Ens va sorprendre que es contractara a un coach per al departament i que es gastara una quantitat que considerem important”, ha explicat Luis Martínez, regidor del PP i portaveu del grup en l'Ajuntament d'Almassora.

    Des del PP reclamen al PSPV un major control sobre la despesa del seu soci. “Ens sorprèn que l'alcaldessa permeta aquest balafiament i no obligue a la regidora del ram a donar solució a les necessitats del seu departament”. No obstant açò, “aquesta situació no és nova”. De fet, el passat any “PSPV i Compromís van demostrar que van per lliure amb la instal·lació de dues carpes. I en aquest cas es torna a repetir aquest escenari. El PSPV prefereix callar i fer oïdes sordes als balafiaments del seu soci mentre Compromís demostra el seu més absoluta incapacitat al capdavant del departament de Serveis Socials i es gasta més de 3.000 euros de tots els veïns per a resoldre situacions que hauria de gestionar la responsable del ram”.

    Pujar