27 de novembre de 2020 27/11/20

Compromís exigeix una rectificació al portaveu del PP

  La portaveu del Compromís Almassora, Diana Belliure, ha lamentat la gosadia del representant dels populars en el municipi després d'abocar en el seu perfil d'una xarxa social greus acusacions en les quals assevera que les bombes de l'estació de Pitillo no van funcionar durant el temporal, la qual cosa va ocasionar inundacions.

  Per a Belliure està afirmació és “absolutament falsa”. “No ho dic jo, ho diu l'informe tècnic que l'equip de govern ha presentat en comissió i que detalla que el bombament va estar actiu a ple rendiment des del dijous 19 de gener a les 19.00 hores, tal com evidencien els registres”. Per tot açò, Compromís Almassora va exigir ahir la rectificació del portaveu del PP, Luis Martínez, una correcció a la qual el també diputat provincial es va negar totalment.

  Els regidors de Compromís lamenten que Martínez “enganye deliberadament als veïns davant una situació de tanta gravetat, que afecta a centenars de persones, i acusament als funcionaris municipals de no fer el seu treball” i adverteixen que deixaran l'assumpte en mans dels seus assessors legals si el PP no es desdiu. El portaveu popular va reconèixer que la informació que va difondre va ser aportada per un veí, una falta de rigor que des de Compromís consideren intolerable.

  “És molt greu jugar a desinformar a la població davant un episodi d'emergència declarada, que ha afectat a tot el litoral valencià i davant el qual l'Ajuntament d'Almassora ha emprat tots els mitjans tècnics i humans dels quals disposa”, afirma Belliure.

   1 comentari
  Playero almassorí
  Playero almassorí
  25/01/2017 12:01
  jmcalderon2011@hotmail.com

  Me parece de poca vergüenza que alguien llegue a inventarse un bulo, en pleno estado de emergencia, creando más alarma social innecesaria, por conseguir un voto. No me quiero imaginar a un personaje de estas características de alcalde.

  Pujar