8 de desembre de 2019 8/12/19

Compra, cuina i salut en el Mercat Central d'Almassora

Compra, cuina i salut en el Mercat Central d'Almassora - (foto 1)

  El Mercat Central d'Almassora es va omplir ahir dissabte de famílies per a participar en la jornada de preparació d'arrossos organitzada per la Regidoria de Comerç. Les classe de cuina per al públic adult es va desenvolupar alhora que les classes per al públic infantil, en les quals xiquetes i xiquets van elaborar i esmorzar una hamburguesa de verdures.

  Prèviament, els assistents van visitar les parades del mercat per a conéixer a fons els seus productes i seleccionar els ingredients per a la sessió posterior. De la mà de la nutricionista Sheila Llop, la famílies també van rebre consells d'alimentació per a fer més variada la dieta dels mentus així com per a elaborar plats saludables per a totes les edats i paladars.

  Després de les lliçons, els assistents van degustar tant la paella com l'arròs melós amb carxofes i rap preparats per l'equip d'Arròs en Albinegro. A més, la parada de verdures i fruites ‘Gaudeix-les’ va obsequiar a tot el públic amb una taronja clemenules com a postres.

  Per al regidor de Comerç l'experiència va ser “molt positiva”, ja que “ha donat vida al mercat i ha portat fins ací a les generacions més joves”. Els comerciants també van mostrar satisfacció amb la iniciativa, la qual els ha permés donar a conéixer els seus productes i la gran varietat de preparacions que ofereixen carns, peixos, fruites i verdures.

  Cal recodar que el Mercat Central tornarà a obrir-se al públic familiar dimarts que ve 23 d'abril. En aquesta ocasió ho farà perquè xicotets i majors aprenguen a cuinar dues postres típiques de Pasqua: mones i rotllets de llima. Encara que les places disponibles per a la sessió del matí estan completes, queden encara vacants en la sessió de la vesprada (de 17.30 a 19.30 hores) que poden reservar-se en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC).

  ocultar
  Compra, cuina i salut en el Mercat Central d'Almassora
  Pujar