21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP anima al bipartit a coordinar-se per a sol·licitar el Pla d'Ocupació de Diputació

El PP anima al bipartit a coordinar-se per a sol·licitar el Pla d'Ocupació de Diputació - (foto 1)

  El grup municipal del Partit Popular a Almassora ha pregat als dos partits que governen en la localitat a coordinar-se perquè en 2017 “sol·licitem el Pla d'Ocupació que ha convocat la Diputació i no ens tornem a trobar amb una pèrdua de subvencions com l'ocorreguda enguany amb els Planes Provincials d'Obres i Serveis”.

  Luis Martínez, regidor del PP i portaveu del grup municipal, ha considerat que “la convocatòria que ha oferit el Govern Provincial és una bona iniciativa per a fomentar l'ocupació en un municipi que registra 2.096 famílies en atur”. “Esperem que sent dos partits, amb dues estructures de gestió i amb equips de treball duplicats, no ens trobem de nou amb una situació com la registrada enguany, en el qual ens havien concedit una subvenció de 30.000 euros per a executar obres i finalment solament hem rebut 10.000 euros”. Una situació “freturosa de tota lògica” però que demostra “el mal funcionament de dues formacions que estan a *codazos diàriament”.

  En 2016, Almassora haguera executat amb fons de la Diputació Provincial dues obres en la costa que finalment es finançaran “íntegrament de les butxaques dels nostres ciutadans”. Una circumstància que “lamentem i que esperem que no es torne a repetir, ja que al final els seus errors i les seues tensions l'estan pagant tots els veïns”.

  El Pla d'Ocupació oferida per la Diputació Provincial no estableix, a diferència del Consell, condicions als aturats als quals va dirigits i permet al municipi ingressar els fons de forma anticipada per a facilitar la contractació àgil i ràpida. Així les coses, “esperem que en 2017 se sumeix aquesta oferta laboral a la prevista pel consistori. Que ho faça per a ampliar una inversió, la dedicada per PSPV i Compromís al Pla d'Ocupació que vam engegar, que lluny de créixer, aquest 2016 es va reduir en 65.000 euros”. De fet, “malgrat que aquests partits venien a rescatar a les persones, els veïns d'Almassora han vist com els 200.000 euros que en 2015 reservem per a contractar a 50 veïns han passat a 135.000 euros retallant les oportunitats als nostres ciutadans. Una mostra clara de quin és la seua aposta social”.

  La Finestra de la Diputació de Castelló

  La Finestra de la Diputació de CastellóEntrar en el especial
  Pujar