17 de gener de 2021 17/1/21

Almassora recupera el Festival Internacional de Curtmetratges

Almassora recupera el Festival Internacional de Curtmetratges - (foto 1)
  • Cultura obri fins al 15 de setembre la recepció d’obres candidates a l’Alma

L'Ajuntament d'Almassora ha programat ja el II Festival Internacional de Curtmetratges, Alma, per a la recepció de les obres candidates fins al pròxim 15 de setembre. El regidor de Cultura, Javier Mollá, i el director, Sergi González, han presentat la segona edició d'un certamen que en la seua estrena va rebre 432 treballs de més de 20 països.

Les persones interessades a participar en la mostra han d'enviar les seues obres a través de la plataforma virtual Movibeta. La intenció de l'organització passa perquè l'escenari habitual haja millorat i les projeccions puguen realitzar-se de manera habitual, fins i tot amb la previsió del control d'aforament a la Casa de la Cultura que marque en aqueixes dates el Govern.

Mentrestant, animen a presentar els treballs perquè el comité de selecció els considere per a formar part de la Secció Oficial i la Secció Provincial, totes dues a concurs. Igual que en l'anterior edició, el departament municipal de Cultura es prepara per a programar una setmana de projeccions obertes a la votació del públic, que culminarà en cap de setmana per al lliurament de l’Alma de Honor, reconeixement que en la primera edició va recollir l'actor Fernando Cayo.

A més, el jurat oficial va premiar ‘Lay them straight’, de Robert DeLeskie, com la millor obra d'entre més de 400 rebudes, mentre que el director de Almasora Moisés Romera i Marisa Crespo, es van alçar amb la victòria per ‘Nueve pasos’ com a millor curtmetratge provincial i el premi del públic. Per part seua, el públic infantil va triar ‘Cocodrilo’ d'entre les projeccions destinades als més menuts.

 

Pujar