elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora obri les inscripcions per al seu V Infinitri

Almassora obri les inscripcions per al seu V Infinitri
  • La prova tindrà lloc el 19 de setembre a les 8 hores a la platja del Pla de la Torre

MÉS FOTOS
Almassora obri les inscripcions per al seu V Infinitri - (foto 2)

L'organització del V Infinitri Half & Olympic Triathlon d'Almassora ha obert les inscripcions per a la prova esportiva que tindrà lloc el diumenge 19 de setembre a partir de les 8 hores a la platja del Pla de la Torre. Els esportistes interessats podran tramitar la seua inscripció a través de la web de l'esdeveniment ( https://www.rockthesport.com/es/evento/v-infinitri-almassora-triathlon ) amb un preu que oscil·la entre els 65,60 euros en la distància Olympic i els 125,60 euros en la distància Half.

La competició, que és un dels motors turístics de la costa d'Almassora, compta amb la col·laboració del consistori i el suport de la Policia Local per a l'organització. La prova, que s'inicia a l'altura de l'habitatge número 229 del passeig marítim, va superar els 220 participants en l'edició de l'any passat. Cal recordar que amb l'arribada de la pandèmia, l'IV Inifinitri d'Almassora va ser de les primeres proves esportives celebrades a la província sota estrictes mesures de seguretat.

D'aquesta manera, l'organització ha previst 250 places per a cadascuna de les dues modalitats amb l'objectiu de complir les mesures preventives enfront del coronavirus. Igual que l'any passat, la prova mantindrà els espais d'eixida i arribada ben ampliats per a mantindre la distància de seguretat. A més, les eixides seran contínues cada certs segons i en grups molt reduïts.

L'Ajuntament, al costat de la companyia organitzadora, cerca amb aquesta prova posar en valor els recursos naturals d'Almassora com la seua costa i el riu Millars. D'aquesta manera, la platja del Pla de la Torre acull el segment de natació, mentre que la desembocadura del riu Millars al costat de la senda del riu acull el segment de carrera a peu i també una part del traçat ciclista, ja que els participants travessaran el riu per l'autovia CV-20.

Una de les novetats d'aquesta edició és la incorporació de la categoria local dins de les dues disciplines, Olympic i Half, amb una classificació específica i reconeixement a les tres primeres dones i homes. Amb això, el consistori i l'organització de la prova busquen incentivar la participació de triatletes d'Almassora.

Pujar