elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
CEVISAMA 2023

Almassora dona suport a la seua activitat industrial i empresarial amb la web ‘Almassora Empreses’

Almassora dona suport a la seua activitat industrial i empresarial amb la web ‘Almassora Empreses’
  • L'alcaldessa ha assegurat en Cevisama que el portal ja està donant resultats entre les persones que estan buscant treball en empreses de la localitat

MÉS FOTOS
Almassora dona suport a la seua activitat industrial i empresarial amb la web ‘Almassora Empreses’ - (foto 2)

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha presentat en Cevisama un apartat de web ‘Almassora Empreses’, un portal que conjumina empreses, persones que busquen ocupació o millorar la seua ocupabilitat, i inversors que volen instal·lar-se en aquest municipi castellonenc. Es tracta de Gestionant-te, una eina activada fa escassos mesos i que permet abordar el suport al sector des del seu àmbit com a motor d'ocupació.

Galí ha assegurat que 700 persones que busquen ocupació ja s'han inscrit en aquest portal, al qual es pot accedir a través d'aquest ENLLAÇ; 35 empreses s'han sumat a la web incloent les seues ofertes de treball i 25 persones ja han trobat treball.

“Qualsevol persona que tinga interés per instal·lar-se a Almassora, tindrà el millor espai en aquest portal”, segons Galí.

Per a l'alcaldessa, “l'Ajuntament d'Almassora és un pilar fonamental per a donar suport a l'activitat industrial”.

Però la web va més enllà i recorda que en aquest 2023 ja no existeix possibilitat d'avançar en la indústria sense digitalització. “El sector tauleller i auxiliar porten anys fent passos de gegant en aquest camp i l'administració local no pot quedar-se arrere a l'hora d'oferir el seu suport i les seues eines”, ha destacat l'alcaldessa, Merche Galí, durant la presentació en la fira.

Què ofereix la web?

La web Almassora Empreses compta amb un visor en el qual es poden consultar les característiques dels solars disponibles perquè els inversors puguen instal·lar la seua empreses o per a ampliar les que ja estan en funcionament.

Així mateix, compta amb un visor d'empreses que ja estan instal·lades en el terme municipal per si un proveïdor o client sol·licita informació sobre aquesta.

La formació també té la seua part en aquest portal i les persones interessades poden trobar informació sobre cursos específics amb formació a la carta per a “proveir de treballadors especialitzats a les empreses ceràmiques”.

També hi ha informació sobre ajudes i subvencions de tots els organismes perquè les empreses puguen informar-se i tramitar-les.

I, finalment, inclou informació sobre exportació per a les empreses que volen eixir al mercat exterior des d'Almassora.

Pujar