20 d’octubre de 2020 20/10/20

Almassora i UBE creen Darremur Harmònic després d’invertir 13.000 euros

Almassora i UBE creen Darremur Harmònic després d’invertir 13.000 euros - (foto 1)
  • El nou espai està situat entre la Casa de la Música i Darremur Orgànic

L'Ajuntament d'Almassora i l'empresa UBE Corporation Europe han creat conjuntament un nou espai mediambiental denominat Darremur Harmònic. Després del bon acolliment de Darremur Orgànic, la Regidoria de Medi Ambient i la signatura van decidir establir una zona sostenible més, situada entre la Casa de la Música i el propi Darremur Orgànic. El projecte ha comptat amb una inversió total de 12.928 euros, distribuïts en 2.244 euros per part de l'Ajuntament i 10.684 euros per part de la companyia.

El nou espai de Darremur Harmònic està creat per la mateixa signatura que va crear Darremur Orgànic, l'empresa Jaime Albert. Així, la nova zona mediambiental compartirà un mur amb la Casa de la Música i està contigua a Darremur Orgànic. L'espai sostenible acollirà tallers mig ambientals destinats a famílies, campanyes d'educació ambiental per a escolars, així com activitats benèfiques o visites programades de qualsevol tipus.

L'acord entre el consistori i l’empresa ha permés transformar un solar propietat de l'Ajuntament que estava en desús en un nou espai sostenible. El projecte té la mateixa filosofia que Darremur Orgànic, amb la premissa de respectar la naturalesa i els espais verds. En aquest cas, Darremur Harmònic té una visió més global perquè qualsevol puga gaudir d'aquest espai verd i es convertisca en un punt de referència per a Almassora.

Cal recordar que fa poc més d'un any l'espai de Darremur Orgànic va ser guardonat amb el premi nacional Ciutat Sostenible. Així, la Regidoria de Medi Ambient amb la col·laboració de UBE cerca ampliar aquest servei i poder augmentar el nombre de tallers, campanyes i col·laboracions amb col·legis, instituts, etc.

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí; la regidora de Medi Ambient, María José Tormo, i tècnics del consistori han visitat l'espai que està a punt de poder obrir les seues portes. “Estem molt contentes de poder obrir un nou espai verd i agraïdes amb l'empresa per bolcar-se en aquesta mena de projectes; hem d'inculcar a la gent una educació i sensibilització mediambiental que és vital per al futur del nostre planeta”, ha declarat l'edil de Medi Ambient.

Pujar