elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agrupacions d’Almassora ofereixen dos campaments estivals per a menors

Agrupacions d’Almassora ofereixen dos campaments estivals per a menors
  • Lluïsos i Scout Tramuntana preparen les seues estades per a la primera setmana d’agost

MÉS FOTOS
Agrupacions d’Almassora ofereixen dos campaments estivals per a menors - (foto 2)
Agrupacions d’Almassora ofereixen dos campaments estivals per a menors - (foto 3)

La regidora de Joventut, María Luisa Renau, ha rebut a representants de la congregació de Lluïsos Almassora i del grup Scout Tramuntana per a conéixer de primera mà l'oferta dels campaments estivals de totes dues organitzacions juvenils. L'edil ha presentat, al costat de membres de les dues entitats, les dues opcions que tindran els menors d'Almassora per a gaudir d'una setmana diferent durant l'estiu. Les dues agrupacions han datat l'esdeveniment per a la primera setmana d'agost.

D'una banda, la congregació de Lluïsos Almassora ha preparat el seu campament en la granja de Montanejos des del dilluns 2 d'agost fins al diumenge dia 8. La programació, dirigida a menors de set fins als 17 anys, comptarà amb tasques diàries, eixides pel poble i alguna activitat nocturna. El preu, de 175 euros per als congregantes i 195 per als quals no ho són, inclou una prova COVID obligatòria per a poder assistir.

L'esdeveniment estival comptarà amb un protocol de seguretat enfront del coronavirus basat en l'ús obligatori de la màscara en totes les activitats, la distància social o l'ús de gel hidroalcohòlic. Cal recordar que Lluïsos Almassora va realitzar l'any passat un campament semipresencial i que tots els monitors compten amb la titulació oficial requerida. L'organització juvenil farà una reunió divendres que ve 28 de maig a partir de les 20 hores en el centre parroquial del carrer Trinidad per a informar a tot el públic interessat.

D'altra banda, el grup Scout Tramuntana d'Almassora ha organitzat el seu campament en l'alberg Santa María de les Aigües Blanques de Viver des del dimarts 3 d'agost fins al diumenge dia 8. L'estada, dirigida a menors de cinc fins als 16 anys, serà la 21 edició d'aquest campament ininterromput des de l'any 1.999, a excepció de l'any passat suspés després de l'arribada de la pandèmia.

L'entitat permet participar a menors que no formen part del grup, per a això les famílies interessades hauran d'acudir a la reunió informativa del pròxim dijous 27 a partir de les 19 hores a l'església del Crist. El campament comptarà amb un protocol enfront de la COVID-19 amb ús obligatori de màscara, distància social, grups reduïts i familiars convivents en els mateixos grups d'activitats.

Finalment, Renau ha declarat que “és una alegria enorme veure com tornen les activitats habituals de cada estiu per als menors d'Almassora”. “L'Ajuntament agraeix l'esforç d'aquestes dues entitats per a l'organització d'aquesta mena de campaments estivals, ja que representa la volta molt poc a poc a la normalitat desitjada per tots”, ha destacat l'edil.

Pujar