21 de setembre de 2020 21/9/20

Detenen a l'autor d'un atracament a mà armada a Alacant

Detenen a l'autor d'un atracament a mà armada a Alacant - (foto 1)
  • L'endemà passat d'atracar l'establiment va robar el telèfon mòbil a un client allí mateix

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant a una persona que presumptament va robar una caixa registradora mentre amenaçava a la dependenta de l'establiment amb un ganivet. Dos dies més tard va ser detingut després de sostraure el telèfon mòbil a un client a l'interior del mateix comerç.

Els fets van ocórrer el cap de setmana quan es va rebre una anomenada a la Sala CIMACC 091 (Centre Intel·ligent de Comandament i Control) de la Policia Nacional, on s'informava que una persona havia amenaçat amb un ganivet a la dependenta de l'establiment i havia fugit amb la caixa registradora. Els agents es van personar ràpidament en el lloc i van recaptar tota la informació possible sobre el robatori.

El grup de Policia Judicial de la Comissaria de Districte Nord d'Alacant va començar a realitzar les perquisicions necessàries per a esclarir els fets. Els investigadors van començar a recaptar les proves pertinents tant en l'establiment com en els voltants per a centrar a la persona que podia haver comés l'il·lícit.

Als pocs dies, conforme els agents anaven avançant en les seues investigacions, van ser alertats per la Sala CIMACC 091 on una persona de similars característiques acabava de robar el telèfon mòbil a un client a l'interior del mateix establiment. Diverses patrulles pertanyents al G.O.R. (Grup Operatiu de Resposta), tant d'uniforme com de paisà, es van dirigir al lloc ràpidament establint un dispositiu en les proximitats de l'establiment.

Després de diverses batudes per la zona van localitzar a la persona que buscaven, que en adonar-se de la presència policial va fer posat de fugir alhora que llançava el terminal que acabava de sostraure. Ràpidament va ser detingut i recuperat el telèfon. Una vegada en dependències policials i amb les proves que havien prèviament obtingut, els agents li van imputar també el delicte de robatori amb violència que presumptament va cometre en el mateix lloc dos dies abans.

El detingut, de 34 anys i nacionalitat espanyola, que comptava ja amb nombrosos antecedents policials per delictes similars i acabava d'eixir de presó, va ser posat a disposició judicial acusat de cometre presumptament sengles delictes de robatori amb violència, decretant el seu immediat ingrés a la presó.

Pujar