elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es constitueix la Federació Local d’AMPEs de la FAPA Enric Valor a Alacant

  Un total de 23 AMPEs de la ciutat d’Alacant es van constituir ahir en Federació local de la FAPA Enric Valor d’Alacant amb l’objectiu de la defensa de l’escola pública i de servir d’ajuda a les AMPEs federades en la gestió del seu dia a dia.

  La defensa de l’escola pública és l’objectiu d’esta nova federació que en el dia d’ahir es va constituir a Alacant i que és la federació local de la FAPA Enric Valor i que té entre altres objectius poder representar a estes AMPEs al Consell Escolar Municipal ocupant una de les places assignades a la representació de les famílies.

  Aquesta nova Federació local fa una crida a les AMPEs de la ciutat perquè formem part d’ella ja que la proximitat farà que el funcionament siga més proper, àgil i senzill.

  Una de les primeres activitats que realitzarà la nova Federació serà una jornada on es tractaran temes de gestió del dia a dia de les AMPEs i que son de molta utilitat com son la gestió de les subvencions, la gestió de la matinera i vespertina, la gestió de les extraescolars i les escoles d’estius perquè els membre que entren de nou a les AMPEs en aquest curs puguen tenir informació i recursos en aquest curs acadèmic.

  Durant la reunió es va triar a Juan Carlos De La Torre Rubio president de la Federació local d’AMPEs de la FAPA Enric Valor d’Alacant, Juan Carlos actualment és president de l’AMPA del CEIP Rabassa d’Alacant.

  En pròximes reunions anirem informant de les pròximes accions d’aquesta Federació però des de ja ens podeu preguntar pel dia a dia del funcionament dels centres, les declaracions dels governats, etc.

  Pujar