17 de juliol de 2019 17/7/19

Compromís recull a Alacant les principals demandes de la ciutadania al govern central

Compromís recull a Alacant les principals demandes de la ciutadania al govern central - (foto 1)

El cap de llista per Alacant de Compromís al Congrés, Ignasi Candela, ha recollit hui, al costat de l'alcaldable de Compromís per Alacant, Natxo Bellido, les principals demandes de la ciutadania d'Alacant al govern central. “Els alacantins i alacantines estan farts de la discriminació del PP i del PSOE”, ha afirmat Candela.

L'estació Intermodal, la millora dels rodalia o la construcció de la variant de Torrellano han sigut les principals preocupacions dels alacantins i alacantines. “Compromís és l'única opció que garanteix que a Madrid es parlen dels problemes de la nostra ciutat”, ha afirmat Bellido, qui ha assenyalat: “Ja no ens creiem les falses promeses de PP i PSOE; el 28 d'abril, Compromís posarà a Alacant en el mapa”. 

“Aquesta província i aquesta ciutat han estat discriminades històricament pel PP i pel PSOE i això s'acabarà”, ha afirmat Candela. “A partir del 28 d'abril, constituirem un govern de progrés a Madrid que pose les necessitats dels alacantins i alacantines en primera línia de la política”, ha conclòs el cap de llista. 

La precampanya de Compromís: “Un Pla per Alacant”

La visita del candidat Ignasi Candela, s'emmarca en la precampanya de la formació, que li portarà a visitar la major part de municipis de la província, en una campanya de proximitat en la qual Candela recollirà les principals inversions necessàries a la comarca i que culminarà amb la presentació d'un ‘Pla per Alacant’.