1 de desembre de 2020 1/12/20

Compromís reclama retirar les vies del tren de la façana marítima d'Alacant

Compromís reclama retirar les vies del tren de la façana marítima d'Alacant - (foto 1)

    Compromís ha reclamat que s'allibere la façana marítima de la ciutat de les vies del tren, tal com fan a través d'esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat en els últims anys.

    “Les vies del tren són un dels paisatges menystinc la marginació i l'abandó del govern de Madrid cap a la ciutat d'Alacant i no el podem tolerar per més temps. Les vies han de formar part del passat de la nostra ciutat que han construït els diferent s governs de Madrid, especialment el del PP que l'any 2018, en els pitjors pressupostos de la història, votava en contra de les esmenes de Compromís per a alliberar el front marítim de la ciutat per a connectar l'aeroport amb el tren”, ha destacat Natxo Bellido, candidat a l'Alcaldia d'Alacant de Compromís.

    Per part seua, Ignasi Candela, candidat al Congrés dels Diputats per Compromís ha afirmat que “el 28 d'abril votarem si situem a Alacant en la primera lliga de la política o continua estant marginada pels governs del PP i del PSOE, portarem a Alacant on es mereix, a guanyar-se el seu futur i a ser una ciutat de Primera”. Candela ha recordat que Compromís ja va negociar en els Pressupostos del PSOE posar a Alacant en el mapa i eliminar les vies del tren de la façana de la ciutat i que el PP va votar en contra d'aquestes esmenes.

    Des de Compromís han tornat a reclamar que l'Ajuntament de la ciutat ferma l'addenda que permetria començar amb la tramitació del Parc Central i han afirmat que “no es pot ser demagògics amb el primer avanç real que hem tingut en els últims anys perquè el Parc Central siga una realitat”. Per a més, des de la coalició destaquen que continuaran reivindicant que s'allibere la façana marítima i que puguem connectar amb l'aeroport internacional.

    Pujar