28 de febrer de 2020 28/2/20

Compromís per Alacant inclourà la lluita com a emergència climàtica en la negociació dels pressupostos municipals

Compromís per Alacant inclourà la lluita com a emergència climàtica en la negociació dels pressupostos municipals - (foto 1)

    El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha afirmat que inclouran la lluita contra el canvi climàtic com una de les línies de les seues aportacions als pressupostos municipals.

    Natxo Bellido, portaveu de la coalició, ha remarcat que “cal donar contingut a la Declaració Institucional que aprovem en el ple sobre Emergència Climàtica, no val per a res si no hi ha mesures concretes en la política municipal i que estiguen reflectides en els pressupostos”.

    Des de Compromís, insisteixen que les seues propostes inclouran mesures sobre confort acústic, l'eficiència energètica de les dependències municipals, foment de la mobilitat elèctrica o augmentar els punts de compostatge comunitari i contenidors d'orgànic.

    “És imprescindible incloure aquestes mesures en els pressupostos per a poder tindre una ciutat que cada vegada més assumisca aquest repte de futur i que estiga preparada davant aquesta situació per a la qual no es possible donar una resposta Global si no hi ha una actuació local”, ha conclòs Bellido.

    Pujar