elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tanquen l'Ajuntament d'Algemesí per l'assistència de regidors i treballadors a un bar amb un positiu en COVID-19

Ajuntament d'Algemesí
Ajuntament d'Algemesí
  • Han realitzat les proves PCR al personal públic que ha acudit a l'establiment i romanen en els seus domicilis a l'espera dels resultats

L'Ajuntament d'Algemesí ha tancat hui les seues portes pel fet que alguns regidors i treballadors del consistori han acudit sovint a un bar en el qual hi ha hagut una persona que ha donat positiu en Coronavirus.

Donada la circumstància, l'Ajuntament ha decidit tancar hui a la ciutadania i ha enviat a tots els treballadors als seus domicilis. Abans d'aïllar-se han passat la prova PCR per a determinar si també estan infectats o no. En aquest moment es troben a l'espera dels resultats del test PCR de cada empleat públic.

Des del consistori asseguren que han tancat per prevenció i envien un missatge de calma i tranquil·litat per a no alarmar a la ciutadania, a la qual també volen transmetre que continuen treballant des de les seues cases durant el dia de hui.

Quan els resultats de les proves PCR es coneguen, s'estudiaran els següents moviments segons estiguen els treballadors contagiats o no.

Pujar