elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Limiten la velocitat a 20 km/h en la plaça Tres Moreres i els carrers Sant Cristòfol, Mare de Déu dels Desemparats, Delme i Ràfol d’Algemesí

Limiten la velocitat a 20 km/h en la plaça Tres Moreres i els carrers Sant Cristòfol, Mare de Déu dels Desemparats, Delme i Ràfol d’Algemesí
  MÉS FOTOS
  Limiten la velocitat a 20 km/h en la plaça Tres Moreres i els carrers Sant Cristòfol, Mare de Déu dels Desemparats, Delme i Ràfol d’Algemesí - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Algemesi ha decidit limitar la velocitat dels vehicles a 20 km/h en una zona del centre de la ciutat. Concretament, els carrers on s’ha començat a aplicar aquesta mesura són Sant Cristòfol, la plaça de les Tres Moreres, Mare de Déu dels Desemparats, Delme i Ràfol.

  La decisió de limitació de velocitat passa per mantindre obert el pas de vehicles, però amb limitació de velocitat a 20 km/h per a donar prioritat en tota la zona als vianants.

  Amb la intenció d’informar tant als conductors com als vianants es posaran els senyals de trànsit corresponents per a informar de la limitació de velocitat a l'entrada al carrer San Cristòfol des del carrer Berca, i a l'entrada de la plaça des de Sèquia dels Plorons.

  El consistori algemesinenc ha pres aquesta decisió amb l'informe de la Policia Local sobre el trànsit i la circulació de vianants a la plaça de les Tres Moreres i carrers adjacents.

  “La intenció és prioritzar als vianants i esperem que aquest primer pas puga ser ampliat a altres carrers del centre històric, per afavorir els desplaçaments sostenibles i lluitar contra la contaminació”, ha assegurat l’alcalde en funcions, Pere Blanco.

  Pujar