elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DESAPAREGUT ALGEMESÍ

Llancen una alerta per a buscar a un adolescent desaparegut fa quasi tres mesos a Algemesí

Llancen una alerta per a buscar a un adolescent desaparegut fa quasi tres mesos a Algemesí
  • A Jhon Alex D. V. ho van veure per última vegada el passat 7 de febrer

El Centre Nacional de Desapareguts (CNDES) ha publicat un missatge per a localitzar a Jhon Alex D.V., un adolescent de 17 anys, desaparegut el passat 7 de febrer a Algemesí.

El jove menor d'edat té 1,80 d'alçada, ulls i color negre, cabells curts.

Si algú tenen alguna informació sobre este adolescent, pot telefonar al 091 de la Policia Nacional o al 116000 de la Fundació ANAR.

Sobre el Centre Nacional de Desapareguts

El Centre Nacional de Desapareguts (CNDES), dependent del Ministeri de l'Interior, és l'òrgan de gestió centralitzada per a la coordinació efectiva i permanent del sistema de persones desaparegudes empleat per les Forces i Cossos de Seguretat. Actua, a més, com a punt de contacte, per al desenvolupament de les mesures de cooperació amb les Administracions Públiques i altres institucions i organitzacions públiques i privades habilitades, tant nacionals com internacionals, incloent-hi les organitzacions representatives del sector i els mitjans de comunicació, la participació dels quals resulta imprescindible per a l'eventual difusió, d'avisos, alertes o peticions de col·laboració a la població.

El CNDES, també és el responsable d'analitzar i valorar les propostes dels familiars de les persones desaparegudes, i qualsevol altra qüestió que puga resultar d'interés respecte al sistema PDyRH i millorar els protocols d'actuació en l'àmbit de les desaparicions.

Pujar