elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell Escolar d'Algemesí proposa com a dies festius el 8 de setembre, 7 de desembre i el 18 de març

El Consell Escolar d'Algemesí proposa com a dies festius el 8 de setembre, 7 de desembre i el 18 de març

    El Consell Escolar Municipal ha decidit posar com a dies festius en el calendari dels centres educatius d'Algemesí per al curs 2020/2021 els dies 8 de setembre, 7 de desembre i el 18 de març. La proposta de l'ajuntament ha comptat amb el suport de la majoria dels membres del consell, representants dels centres escolars de la ciutat, i s'enviarà a la Conselleria d'Educació per a la seua ratificació.

    La suspensió de la Setmana Taurina per la crisi sanitària causada pel coronavirus fa que no es concentren enguany les vacances escolars durant l'última setmana de setembre en coincidència amb la celebració de les festes.

    La regidora d'Educació, Fina Machí, ha aprofitat la reunió per a agrair l'esforç de tot el professorat i personal dels col·legis i instituts per a mantindre l'esforç educatiu durant la crisi sanitària. “Han sigut mesos difícils i tant el professorat com tots els membres de la comunitat educativa algemesinenca s'han esforçat per mantindre el nivell educatiu en unes condicions inèdites, i això mereix el nostre reconeixement”.

    Pujar