Castellano

Ciutadans arranca la seua formació a Algemesí per a ser una alternativa real de govern

Ciutadans arranca la seua formació a Algemesí per a ser una alternativa real de govern
  • Bresó: "L'objectiu és preparar una candidatura amb capacitat per a afrontar el repte de governar i donar resposta a les necessitats ciutadanes"

MÉS FOTOS
Ciutadans arranca la seua formació a Algemesí per a ser una alternativa real de govern - (foto 2)

El coordinador de Ciutadans (Cs) d'Algemesí Edgar Bresó ha destacat que "la formació arranca en el municipi de la Ribera per a conformar una alternativa real de govern". "L'objectiu prioritari és preparar una candidatura amb capacitat per a afrontar el repte de governar a Algemesí i donar resposta a les necessitats dels veïns", ha declarat.

"En l'actualitat, el grup local està començant a conformar un equip sòlid, unit i competent que ens permetrà continuar creixent per a poder donar a conéixer el projecte de ciutat que Ciutadans proposa per a Algemesí, però encara queda molt treball per fer i comptem amb el suport de la ciutadania per a aconseguir-ho", ha assegurat Bresó.

En este sentit, Bresó ha anunciat "la realització de diversos esdeveniments en els pròxims mesos com els coneguts 'cafés ciutadans' que perseguixen estar en contacte amb els veïns per a així poder plasmar les seues necessitats en el programa de govern amb què Ciutadans optarà a l'alcaldia". A més, Bresó ha advertit que "no pararà de treballar fins a ser capaç de posar a Algemesí en el lloc que es mereix".

Bresó també ha explicat que "es reunirà el passat 11 de maig amb el subsecretari d'implantació nacional de Ciutadans Vicente Castillo per a començar a dissenyar la implantació del partit taronja en la Ribera Alta i discutir l'estratègia de cara als pròxims comicis electorals". En esta visita, Castillo ha ressaltat "la importància que té també el treballar en equip amb la resta d'agrupacions de la Ribera Alta".

Pujar