Castellano

L'alcalde d'Alfondeguilla sobre la petició de Compromís de retirar plaques: “Hi ha altres prioritats en aquest moment”

L'alcalde d'Alfondeguilla sobre la petició de Compromís de retirar plaques: “Hi ha altres prioritats en aquest moment”
  • Salvador Ventura assegura que es retiraran però “l'urgent i prioritari és atendre les persones necessitades i no gastar els diners en aqueixes coses”

Compromís vol sol·licitar a la conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica la retirada de plaques d'inauguració d'infraestructures públiques a Alfondeguilla que encara mantenen el nom de l'ex conseller condemnat per corrupció Rafael Blasco.

Davant la petició anunciada per la portaveu adjunta de Compromís en Les Corts, Mónica Àlvaro, i el diputat Jesús Pla, l'alcalde de la localitat d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha assegurat que “es retiraran” perquè “tota persona que es demostra que ha sigut condemnada no mereix cap placa”. No obstant això, per a Ventura “l'urgent i prioritari és atendre les persones necessitades i no gastar diners en aqueixes coses”.

Per al primer edil d'aquest municipi castellonenc, “ara no és el moment que l'Ajuntament es gaste els diners a retirar plaques quan tenim gent necessitada a la qual atendre”.

De fet, Ventura assegura que “mai hem tingut gent necessitada i un alt índex d'atur com ara i és a aqueixes persones a les quals hem de destinar els recursos municipals, i no a retirar plaques”.

“Mentre Compromís es dedica a revisar quines plaques tenim, avui mateix hem pagat als negocis d'Alfondeguilla el pla resistir. Això és el veritablement important”, ha apuntat. “Aquestes són les dues maneres d'entendre la política com a servei públic i d'estar al costat de les persones que són les veritablement importants”.

Pujar