Castellano

L'alcalde d'Alfondeguilla reclama a Sanitat la unitat d'hospitalització a domicili que només arriba fins a San José

L'alcalde d'Alfondeguilla reclama a Sanitat la unitat d'hospitalització a domicili que només arriba fins a San José
  • Salvador Ventura s'ha reunit amb el director territorial per a insistir en aquest servei fonamental per a atendre les persones majors del municipi

L'Ajuntament d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha insistit a la conselleria de Sanitat que pose en marxa la unitat d'hospitalització a domicili (UHD) que només arriba fins a la zona de San José a la Vall d'Uixó.

Ventura ha reclamat a Edelmiro Sebastián, director territorial de Sanitat, que es pose en marxa aquest servei com més prompte millor en el municipi d'Alfondeguilla. “És inexplicable que aquesta unitat arribe a San José i no tres quilòmetres més amunt, fins a Alfondeguilla”.

El director territorial ha recollit el guant que li ha llançat Salvador Ventura i confia que la unitat d'hospitalització a domicili arribe prompte a aquesta localitat de la Plana Baixa.

“A Alfondeguilla tenim molta gent gran, que necessiten d'atenció sanitària a la seua casa. Per això aquest servei és tan necessari i com fem en els últims anys, continuaré insistint perquè en conselleria ens escolten i disposem de la unitat d'hospitalització a domicili a Alfondeguilla”.

Pujar