Castellano

L'alcalde d'Alfondeguilla reclama a Diputació ajuda per a millorar el senyal del repetidor de televisió

L'alcalde d'Alfondeguilla reclama a Diputació ajuda per a millorar el senyal del repetidor de televisió
  • Salvador Ventura li va traslladar a Josep Martí en el cim d'alcaldes que el senyal de televisió és deficient

L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha sol·licitat ajuda a la Diputació de Castelló per a reparar el repetidor municipal. Així li ho va traslladar ahir el primer edil al president provincial, Josep Martí, en el cim d'alcaldes que es va celebrar a Moncofa.

Amb el canvi de digital a satèl·lit, a Alfondeguilla hi ha problemes de recepció de canals. De fet, alguns no se sintonitzen i uns altres es queden sense senyal de manera freqüent.

Salvador Ventura ha assegurat que “l'última vegada que necessitem millorar el senyal del repetidor, el vam haver de sufragar amb diners municipals perquè la Diputació no ens va prestar la seua ajuda”. Per tant, “ara esperem més sensibilitat de l'administració provincial perquè els veïns d'Alfondeguilla puguen veure la televisió en condicions”.

Més ajuda per al covid-19

Així mateix, Salvador Ventura va demanar al president provincial que la Diputació preste més ajuda als pobles per a prevenir els possibles contagis per coronavirus.

Alfondeguilla ha rebut aquest any 11.000 euros de l'administració provincial per a despeses covid però “és una quantitat insuficient perquè enguany hem gastat un 30% més en neteja i desinfecció de carrers i edificis públics”. Per tant, “necessitem que la Diputació s'implique encara més”, ha apuntat Salvador Ventura.

Pujar