Castellano

Edmundo Bal estarà demà a València per a donar inici al curs polític

Edmundo Bal estarà demà a València per a donar inici al curs polític
  • El portaveu nacional de Ciutadans participarà en l'acte a Alfafar

MÉS FOTOS
Edmundo Bal estarà demà a València per a donar inici al curs polític - (foto 2)

Ciutadans (Cs) de la Comunitat Valenciana inicia demà el curs polític amb un acte en l'Albufera de València al qual assistirà el portaveu nacional i sotssecretari general del partit, Edmundo Bal. Així ho ha avançat la coordinadora autonòmica de Cs, María Muñoz, que ha subratllat que la trobada amb els afiliats servirà per a transmetre que “Cs és l'únic partit de centre liberal que fa front al populisme, al nacionalisme i als extrems radicals”.

Muñoz, que ha donat les gràcies a tots els afiliats que s'han apuntat a l'esdeveniment, ha explicat que l'objectiu és “donar el tret d'eixida al curs polític i demostrar que Cs està fort a la Comunitat Valenciana”. “Treballarem sense descans per a solucionar els problemes reals dels alacantins, castellonencs i valencians”, ha afegit la líder del partit, al mateix temps que ha criticat que el Consell “està més centrat en les seues batalles internes i en les seues ocurrències, com la taxa turística, que a gestionar i donar resposta als problemes de la ciutadania”.

En aquest sentit, ha avançat que Ciutadans continuarà treballant des de totes les institucions en les quals té representació per la recuperació sanitària i econòmica, ja que és “imprescindible” continuar fent costat a les famílies i als sectors econòmics més afectats per la crisi del coronavirus. En l'acte també participaran la secretària d'organització, Teresa Ortiz, la síndica de Cs en Les Corts, Ruth Merino, i el portaveu de Cs a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, entre altres càrrecs del partit.

Pujar