Castellano

Alfafar cancel·la la festa de DJ de hui després del acuchillamiento a un menor

Alfafar cancel·la la festa de DJ de hui després del acuchillamiento a un menor
  • L'Ajuntament ha comunicat la suspensió dels actes per motius de seguretat

El acuchillamiento de dos menors a un altre jove menor d'edat a Alfafar durant la matinada del 4 de setembre ha obligat l'Ajuntament d'aquesta localitat valenciana a cancel·lar la festa de DJ prevista per a aquesta nit.

Així ho ha expressat el consistori en el seu Facebook.

“Per motius de seguretat i pensant en la integritat física de la nostra ciutadania, l'Ajuntament d'Alfafar ha decidit suspendre la festa DJ que s anava a realitzar aquesta nit”, han informat en el seu compte oficial.

Dos menors detinguts

Cal recordar que la Guàrdia Civil de València ha detingut a 2 menors de 15 i 16 anys per acoltellar fins a deu vegades a un altre de 16 per a robar-li la renyonera.

Sobre les 03.30 hores, de la matinada del dia 4 de setembre, mentre agents de la Guàrdia Civil de València estaven realitzant servei de prevenció de la seguretat ciutadana en la localitat d'Alfafar, van trobar a un jove en el sòl dessagnant-se en plena via pública. Els guàrdies civils van assistir al jove i van donar l'avís als serveis mèdics.

El xic, de 16 anys, li va fer saber als agents que el seu amic i ell, també de 16 anys, havien sigut atacats per altres dos joves, però el seu amic va aconseguir escapar sense cap lesió. La víctima, mentre esperava als serveis d'emergència, al costat dels agents, va facilitar les característiques físiques dels seus atacants.

Els guàrdies civils van activar un dispositiu de cerca i 10 minuts després, els autors van ser detinguts per una altra patrulla del Cos que els va localitzar i va recuperar els efectes robats.

Els atacants, 2 menors de 15 i 16 anys i veïns de València, havien agredit a la víctima amb la intenció de robar-li la seua renyonera, on portava la seua cartera i telèfon mòbil.

La víctima, va haver de ser traslladada per un SAMU a l'hospital. Es va comprovar que tenia 10 ganivetades en el seu cos realitzades amb una arma blanca, per la qual cosa han hagut de donar-li diversos punts de sutura a l'esquena, cama esquerra i tots dos muscles.

Pujar