elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Temps d'Alcossebre celebrarà una nova edició el proper 21 de setembre

Temps d'Alcossebre celebrarà una nova edició el proper 21 de setembre
  • La Regidoria de Comerç organitza aquest circuit d'actuacions musicals en directe des de les 19.30 hores en diferents punts d´Alcossebre

MÉS FOTOS
Temps d'Alcossebre celebrarà una nova edició el proper 21 de setembre - (foto 2)

Alcossebre tornarà a gaudir el dissabte 21 de setembre de una nova edició de Temps d'Alcossebre, una proposta musical amb actuacions en directe en diferents punts del nucli urbà. Les actuacions començaran a les 19.30ha la plaça Vista Alegre, amb Bounties, un grup de joves amb temes propis plens d'energia. A les 20.30h, a la plaça Constitució, Key Day and Kontxi Lorente interpretaran temes de jazz en un format íntim i elegant. A les 21.30h, al carrer Sant Josep, la rumba serà protagonista amb l'actuació de Paradita Flamenca. Per acabar, a partir de les 22.00h, al port, amb Els Guapos, un experimentat grup de versions que interpreten el millor del pop i el funky dels 70 i que converteixen les seves actuacions en autèntiques festes.

Temps d'Alcossebre manté el seu objectiu original de perllongar les activitats i oferta cultural de la localitat durant el mes de setembre, aprofitant la bona ocupació turística que encara es registra durant aquestes dates.

El regidor de Comerç, Miquel Martorell, ha destacat que "des de les 19:30 fins ben entrada de nit, els nostres carrers s'ompliran de música i bon ambient, del qual podran gaudir tots els que ens visiten o resideixen a Alcossebre".

Pujar