elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP d'Alcalà-Alcossebre defendrà que no es tanque la caserna auxiliar d’Alcossebre com preveu el Govern

El PP d'Alcalà-Alcossebre defendrà que no es tanque la caserna auxiliar d’Alcossebre com preveu el Govern
  • La presidenta local del PP, María Agut, insistix que “la caserna auxiliar de Alcossebre realitza una important funció, sobretot durant l'estiu, quan es multiplica la nostra població”

El Partit Popular d'Alcalà-Alcossebre alerta que el tancament de la caserna auxiliar de la Guàrdia Civil d’Alcossebre, publicat en el Butlletí Oficial de la Guàrdia Civil (BOGC) del passat 2 de gener, suposarà un greu perjuí per al municipi i anirà en detriment de la ciutadania.

La presidenta local del PP, María Agut, ha recordat que “la caserna auxiliar d’Alcossebre exercix una important labor de complement al lloc d'Alcalà, realitzant funcions administratives i desenvolupant un paper dissuasiu i d'increment de la seguretat en el nucli d’Alcossebre, que multiplica la seua població durant l'estiu”. Agut destacava que “el que necessitem és que es milloren les instal·lacions de la Guàrdia Civil i que augmenten els efectius, no que es tanquen casernes com el d’Alcossebre”.

Agut destacava que “amb l'anunci de tancament publicat en el BOGC, al costat de quatre llocs més, el Govern de Pedro Sánchez confirma que no està preocupat pels municipis xicotets i que no els defén ni assegura el seu benestar”.

El PP d'Alcalà-Alcossebre presentarà una moció, a tractar en el pròxim ple, defenent que la caserna auxiliar d’Alcossebre seguisca en funcionament, així com les casernes d'Artana, Betxí, Benassal i Lucena, i exigint al Govern central que s'augmenten les plantilles de la Guàrdia Civil i de Policia Nacional, a més de que cobrisquen totes les places, reforçant la presència d'agents en tota la província.

Pujar