1 d’octubre de 2020 1/10/20

Revetlles tots els dissabtes d'estiu amb "Alcalà a la Fresca"

Revetlles tots els dissabtes d'estiu amb "Alcalà a la Fresca" - (foto 1)

    La Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ja ha organitzat la tercera edició d'"Alcalà a la Fresca" que pren diferents emplaçaments del nucli d'urbà d'Alcalà per convertir-los en escenari de revetlles populars, dinamitzant així els dissabtes de juliol i agost, incentivant als locals d'hostaleria del nucli urbà i donant una alternativa d'oci als veïns d'Alcalà.

    La iniciativa començarà el 30 de juny, amb l'actuació del Duo Tabú a la plaça Juan Vilanova. El 7 de juliol, al carrer Doctor Seguer, actuarà el Duo + Music. El 14 de juliol, al carrer Francisco Sospedra, la revetlla estarà amenitzada pel Duo Bahia. El 21 de juliol, a la plaça de l'Església, la part musical la posarà el Duo Triban. El 28 de juliol, dins de les festes de Capicorb, la revetlla comptarà amb actuació del Duo Fantasya. El 4de agost, a la plaça del Frontó, actuació del Duo Triban. L'11 d'agost, al Passeig Herois de Marroc, actuarà el Duo Tabú i el 18 d'agost, al carrer General Cucala, actuació del Duo Bahia. "Alcalà a la Fresca" finalitzarà el 24 d'agost, amb la Nit de la Xulla, ja en el marc de les festes patronals, amb festa amb el Duo Calibra a la plaça Justo Zaragozà. Aquest any es compta amb una actuació més, en començar la cita festiva el 30 de juny.

    La regidora de Festes, Susan Guillamón, ha destacat que "en arribar a la tercera edició, podem dir que aquesta iniciativa ja està totalment consolidada i és molt ben acollida per que els veïns d'Alcalà que compten així amb una alternativa festiva per als dissabtes d'estiu , el que evita que hagen de desplaçar-se del poble per gaudir de la festa. A més, amb aquestes revetlles repartides pel nucli urbà, els locals d'hostaleria també es veuen beneficiats".

    Pujar