30 de setembre de 2020 30/9/20

El PSPV d'Alcalà prioritza les obres del Pla Director d'Aigües Residuals i millores en seguretat viària per al pressupost de 2020

El PSPV d'Alcalà prioritza les obres del Pla Director d'Aigües Residuals i millores en seguretat viària per al pressupost de 2020 - (foto 1)
  • El portaveu del Grup Municipal Socialista, Joan Ronchera, destaca que les propostes naixen de l'escolta activa a entitats i veïns

El Grup Municipal Socialista d'Alcalà de Xivert-Alcossebre ha presentat un escrit amb sis actuacions per a incorporar als pressupostos de 2020. El portaveu socialista, Joan Ronchera, defensa que “són proposades avalades per les consultes a veïns i veïnes i entitats locals fruit d'una escolta activa” que persegueixen “millorar la qualitat de vida”.

La continuació de les obres qualificades com a prioritàries en el Pla Director d'Aigües Residuals i l'execució de millores de seguretat viària i entorns urbans –creació de voreres, il·luminació i asfaltat- de diferents carrers i camins resumeixen la proposta socialista com a paquet d'inversions a executar el pròxim exercici.

Ronchera explica que “des del Grup Municipal Socialista proposem que de manera anual els pressupostos municipals contemplen una partida per a poder executar les obres més apressants del Pla Director d'Aigües Residuals, que suposen un pressupost global de 2,5 milions d'euros”.

El bloc de propostes referides a la seguretat viària i la millora d'entorns urbans inclou continuar amb la pavimentació de voreres de la urbanització Les Fonts; la pavimentació de camí de Cervera –el de darrere del cementeri- i prolongació de la vorera de la carretera de les Fonts i instal·lació d'il·luminació.

També s'eleva la proposta d'instal·lació il·luminació en el camí Campament, des de passat la llar de jubilats fins a l'encreuament amb Quatre Termes i l'adequació del Rench. “En la majoria de casos són camins molt transitats, autèntics connectors urbans, que milloraran la qualitat de vida col·lectiva en cas de materialitzar-se”. I en el cas de la carretera de les Fonts, prolongar les voreres i millorar la il·luminació “suposaria un avanç en la millora de la seguretat viària ja que permetria millorar la visibilitat dels conductors i la seguretat dels vianants”.

El portaveu socialista Joan Ronchera confia que “l'equip de Govern prenga nota de les propostes presentades pel Grup Municipal Socialista amb l'objectiu que puguen ser incorporades al pressupost municipal d'Alcalà-Alcossebre en el pròxim exercici.

Pujar