3 de juny de 2020 3/6/20

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre liquida el pressupost 2018 amb 1.850.000 euros de romanents de tresoreria

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre liquida el pressupost 2018 amb 1.850.000 euros de romanents de tresoreria - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha donat compte de la liquidació del pressupost 2018, en el transcurs de la sessió plenària extraordinària celebrada avui. El consistori tanca l'exercici econòmic 2018 amb 1.850.183,97 euros en romanents de tresoreria i tots els paràmetres de control en positiu: compliment de l'estabilitat pressupostària i de la regla de la despesa, índex de deute del 21,72% -quan el límit es situa en el 110% - i pagament a proveïdors en 26 dies.

    L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "aquests números demostren la bona gestió econòmica realitzada a l'Ajuntament que, amb responsabilitat, eficiència i prudència ens permet augmentar la inversió i reduir el deute".

    Tal com s'ha fet en anteriors exercicis, l'Ajuntament obre a la participació dels ciutadans la inversió de l'estalvi generat, perquè els veïns puguen realitzar les seues propostes. En anteriors exercicis, actuacions que ja són realitat com la reforma de la Casa de la Cultura, la construcció de parcs canins o la construcció d'un carril ciclopeatonal al passeig del Carregador van sortir de les propostes dels ciutadans. Les propostes es poden enviar al correu electrònic participa@alcaladexivert.es

    L'Alcalde animava els veïns al fet que "ens facen arribar les seves propostes i que puguem preparar els projectes perquè, en el moment en què se'ns permeta per part del Govern central, puguem reinvertir l'estalvi generat en noves actuacions que seguisquen millorant el municipi".

    Pujar