elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcossebre En-cant celebrarà la seva 8a edició del 20 al 24 de juliol

Alcossebre En-cant celebrarà la seva 8a edició del 20 al 24 de juliol

    Alcalà-Alcossebre viu, a partir del dia 20 de juliol, una nova edició del Festival Alcossebre En-cant que se celebra des de l'any 2012 amb una triple intenció: cultural, didàctica i solidària. A més, als concerts se sumen cursos i tallers. Les entrades tenen un import de 5 euros, amb possibilitat d'obtenir un bo de 20 euros per a tot el festival i es poden adquirir des d'una hora abans del concert, al mateix lloc de la representació. L'entrada és gratuïta per als menors assistents. Tota la recaptació va a parar a un fi benèfic: l'ONG Acción contra el Hambre.

    El recital d'inauguració tindrà lloc el dissabte 20 de juny, a les 20.00 hores, al Centre de Jubilats d'Alcossebre, amb una gala lírica amb àries d'òpera i sarsuela a càrrec de de diversos intèrprets. Diumenge 1, al mateix escenari, tindrà lloc l'actuació del quartet de corda Nel Cuore. Dilluns 22, al pati de l'ermita de Santa Llúcia, s'interpretaran obres del compositor Nino Rota a càrrec del quintet de vent Llevant Ensemble. Dimarts 23, de nou al Centre de Jubilats d'Alcossebre, Mediterraneo String Trio interpretarn obres de Haendel, Chusson i Dvorak. El festival posarà el punt final amb l'actuació de l'Orquestra de Cambra Art Creare, dirigida per Josep Gil, i el cor Tutte Voci, dirigit per Ieva Lavrinovica, amb peces de Weber i Mozat, amb la plaça de l'església d'Alcalà com a escenari .

    La regidora de Cultura, Maria Agut, ha destacat "la qualitat de les actuacions de les que podrem gaudir en diferents escenaris, tant d'Alcalà com d'Alcossebre" i que "tots els intèrprets que col·laboren ho fan de manera altruista i sempre en foment de la cultural i la música". Agut finalitzava recordant que "amb vuit anys de trajectòria, Alcossebre En-cant és una activitat cultural totalment consolidat amb un públic molt fidel que està esperant cada any aquests concerts".

     

    Pujar