elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà de Xivert reobre el mercat ambulant el divendres 8 de maig

Alcalà de Xivert reobre el mercat ambulant el divendres 8 de maig
  • Únicament per a venda de productes d'alimentació i de primera necessitat i tots els llocs de venda es concentraran en la plaça Ricardo Cardona

MÉS FOTOS
Alcalà de Xivert reobre el mercat ambulant el divendres 8 de maig - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre reobre l'activitat del mercat dels divendres al matí a Alcalà de Xivert, únicament per a llocs de venda destinats a alimentació i articles de primera necessitat. Des de l'Ajuntament s'han seguit les recomanacions de la Conselleria de Sanitat i s'ha preparat un dispositiu de seguretat i higiene, al costat de la Policia Local, per a garantir que es complisca la normativa i es puga garantiar la màxima seguretat per a tots els veïns i veïnes i els llocs de venda. Algunes de les principals mesures són: tots els llocs se situaran en la plaça Ricardo Cardona, mantenint una separació lateral de 2,5 metres i frontal de 6 metres entre ells, l'accés al públic es realitzarà únicament pel carrer Juan Barceló ja que els accessos hauran de tenir un control continu per part de la Policia Local perquè no es produisquen aglomeracions de persones. A més, es col·locaran marques en el sòl per a organitzar les esperes dels compradors i, com a mesures d'higiene, es desinfectarà tota la plaça abans i després de cada mercat.

Respecte a la població que acudisca a comprar, haurà de rentar-se les mans amb hidrogel abans d'accedir al mercat –hi haurà dispensadors en el control d'accés- i es recomana l'ús de màscares.

Pujar