elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre i Forcalquier ja estan agermanats

Alcalà-Alcossebre i Forcalquier ja estan agermanats
  MÉS FOTOS
  Alcalà-Alcossebre i Forcalquier ja estan agermanats - (foto 2)
  Alcalà-Alcossebre i Forcalquier ja estan agermanats - (foto 3)

  Alcalà-Alcossebre i Forcalquier han signat avui el protocol d'agermanament entre les dues localitats. L'Alcalde d'Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, i la regidora de Cultura de Forcalquier, Odile Vidal, han rubricat el document que preveu que la relació entre ambdues localitats es continuarà fomentant amb l'organització de trobades en diferents àmbits culturals i socials. En el protocol es destaca el paper de les associacions Forcalcossebre i Xivertcalquier.

  L'Alcalde d'Alcalà ha assenyalat que "després de molts d'intercanvis entre les dues localitats, la signatura d'aquest protocol suposa formalitzar la relació entre els dos municipis, com un nuviatge que acaba en casament". Per la seua banda, la representant de Forcalquier destacava l'interès que genera a la seua localitat la cultura espanyola.

  A l'acte de signatura, s'han intercanviat obsequis per part dels dos municipis. En el cas d'Alcalà-Alcossebre s'ha lliurat a la delegació francesa un quadre del pintor Miguel Ángel Mulet que representa "la llum i la unió". Per part de Forcalquier, també s'ha fet entrega d'una pintura obra d'un pintor local.

  Després de la signatura del protocol, s'ha descobert el cartell situat a l'accés sud d'Alcalà en el qual es dóna compte de l'agermanament. Durant el cap de setmana, se succeiran els actes folklòrics i culturals, que inclouen una visita al campanar d'Alcalà i actuació de grups locals.

  Pujar