22 d’octubre de 2020 22/10/20

Alcalà-Alcossebre acomiada un Carnaval molt participatiu

Alcalà-Alcossebre acomiada un Carnaval molt participatiu - (foto 1)
  • Bona acollida de les novetats introduïdes com la desfilada de la Nit del Pijama o el canvi en el recorregut de la desfilada del dissabte

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre acomiada un Carnaval molt participatiu - (foto 2)
Alcalà-Alcossebre acomiada un Carnaval molt participatiu - (foto 3)

Alcalà-Alcossebre ha posat punt i final al Carnestoltes 2020, amb el cap de setmana de celebració a Alcossebre. A Alcalà, els actes es van celebrar en el cap de setmana del 28 de febrer a l'1 de març i, en tots dos nuclis urbans, s'ha pogut observar una important participació, tant a nivell de les colles que han participat en les desfilades com del nombrós públic que ha presenciat els actes més destacats. Per part de l'Ajuntament, es fa una valoració molt positiva “de la participació en tots els actes: desfilades de collEs, desfilades infantils, Enterrament de la Sardina, etc. així com en la resta d'actes programats, en els quals participen els centres educatius i entitats de la localitat” i han destacat que “totes les propostes que ens van traslladar les colles s'han tingut en compte i s'han aplicat, tenint un bon resultat”.

Enguany, el consistori ha comptat amb una nova línia d'ajudes per a col·laborar en finançament de les despeses que originen a les colles la participació en el Carnestoltes d'Alcalà-Alcossebre, per la rebran 300 euros per participar en la desfilada d'Alcalà, 300 per la desfilada de Alcossebre i 150 euros per la participació en l'Enterrament de la Sardina. Les despeses que se sufraguen són els derivats del lloguer o compra del grup electrogen, lloguer o compra dels equips de llum i so, adquisició del material emprat en la decoració de les carrosses i en l'elaboració de les disfresses.

Pujar